Den 2/9-2009

Vi træner og træner og træner og får undervisning….

Og Balisto bliver dygtigere og dygtigere og vi bliver mere og mere knyttet til hinanden. Han kommer nu med høje vrinsk og i fuld fart, når jeg nærmer mig folden – det er så fantastisk.

Jeg har derfor taget en beslutning, som ikke er normalen her hos hestenshaab – meen hjertet løb af med mig.

Jeg har besluttet og købe Balisto selv – han er alt det, jeg mangler og søger i en hest. Han kan lære mig en masse og omvendt. Han har et specielt sind – meget følsom og jeg er også bange for, at i de forkerte hænder ville de udløse mange tæsk. Dertil kommer at han jo nærmer sig de 11 år og stadig er rimelig rå – det vil tage tid og meget træning, før han vil være klar til at blive solgt også er han endnu ældre. Men alt dette er dog små ting i forhold til min beslutning – han er bare hesten for mig – og det er det allervigtigste:-)

Så ja man kan sige, at her er endnu en solstråle historie for een af hestenshaab hestene – ikke helt som de plejer og det er heller ikke sådan det skal være for hestene fremover,selvom jeg jo elsker dem alle. Men da jeg rent privat er blevet en hest mindre, havde jeg pladsen og tiden til ham.

Så mens jeg sidder her og venter på dyrlægen, der skal komme og vac hele banden, deler jeg denne fantastiske nyhed med jer og håber også , at vi vil glædes på Balistos vegne.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.