Den 4/1-2015

Hej Anja og Hestens Håb,
En lille nytårs hilsen fra Sofus og Balder, de trives stadig rigtig godt her. De har fået deres vintertøj på og er nu i gang med projekt “pløre-al-jorden-op-til-mudder” 😀
De er stadig bedste venner, Sofus følger Balder over alt, medmindre Balder kommer til at gå igennem hegnet, så bliver han pænt på den rigtige side og kalder på mor. Balder er ellers ved at have fundet ud af at græsset ikke er grønnere på den anden side. I sommers kom han til at sidde fast imellem trådhegn og et naturhegn, der var ikke så spændende, og han kunne ikke finde ud af og komme ind på folden igen, så siden har han holdt sig på den rigtige side af hegnet.
Madglæden kan man vist ikke tage fra dem, de spiser stadig alt hvad de kan komme i nærheden af. De kan hurtigt spotte om jeg har noget godt med til dem, og har jeg det, er det pludselig 2 små vædeløbsheste der kommer galoperende.  🙂

Mvh,
Sofus, Balder og Catrine

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.