Den 6/2-2014

Hej Anja og Hestens HĂĄb, En lille meget forsinket hilsen fra Sofus og Balder 🙂 De trives stadig rigtig godt her. Er stadig meget madglade, men er begyndt at slappe mere af omkring mad, som om de har opdaget at der er nok og der kommer mere mad 🙂 Trods deres forskellige personligheder ( Balder den modige ballademager og Sofus den forsigtige artige lille dreng) er fungere de rigtig godt sammen, de leger godt sammen og deles altid om den samme madspand – selvom der er 2 🙂 Lige nu har de vinterferie, men ellers gĂĄr de og hygger sig med deres job som plæneklipper/buskrydder/æbleopsamler, og jeg er sikker pĂĄ at de glæder sig til sæsonen starter igen 🙂 Kærlig hilsen, Sofus, Balder og Catrine

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.