Den 23/9-2007

Så var Helle her igen til Phoenix og selvom han stadig skal have flere behandlinger, kunne man tydeligt se forskel fra 1. behandling. Han reagerede slet ikke nær så kraftigt og han stod igen helt stille og nød det, selvom musklerne i skulderne hoppede og dansede. Bagpart meget meget bedre.

Også er der altså sket noget med hans humør og ikke mindst selvtillid. Stod idag og betragtede ham på folden med de andre og han går helt op af Bajads (lederen) og hen og skubbe og hunse lidt med Sille, hvilket jeg aldrig har set ham gøre. Han er i det hele taget aldrig kommet så tæt på lederen før og da aldrig jaget med nogle af de andre. Jeg blev sørme helt glad. Han er også blevet endnu mere vrinskende og ivrig efter vores selskab.

Helle har rådet mig til at komme igang med at gå lange ture med ham, selvom han ikke er færdig med behandlingerne. Han har brug for at få trænet musklerne op nu og Helle kommer igen om 14 dage. Det bliver spændende

Så Phoenix og jeg skal igang med at gå ture, det bliver dejligt. Hvis vi bare kan bestille vejret sådan som det har været i dag søndag.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.