Den 3/11-2008

Phoenix hygger sig:

Den køber som er interesseret i Phoenix har været her nogle gange nu og prøve ham og hun bliver vist mere og mere glad for ham – ingen tvivl om, at Phoenix synes hun er så sød;-)

I onsdags var Anne dyrlæge her og gennemgå hele hans skelet kiropraktisk også – da hun gør det på en anden måde end Helle, synes jeg det ville være godt og få begges meninger. Der blev rettet lidt i nakke og lænd+kryds, men som Anne sagde, så har han ikke flere skavanker end alle andre heste på hans alder….det var jo dejligt og høre.

Fredag skulle evt køber så komme og ride ham igen og da hun prøvede og galoppere,slog han i krydsgalop og sagde fra. Jeg blev selvfølgelig rigtig ked af det og bekymret, men fik heldigvis fat i Anne samme aften og hun sagde, at det var ganske naturligt at han gjorde sådan, fordi han er øm efter hendes behandling. Puha, nu træner vi lidt i longen indtil onsdag hvor køber kommer igen også håber jeg rigtig meget at han igen går alle 3 gangarter uden problemer.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.