Den 5/10-2009

Følelsesmæssig føljeton…

Tingene går jo desværre overhovedet ikke altid som vi er lovet og som vi drømte om – desværre heller ikke for Phoenix.

Elisabeth kan desværre ikke tage Phoenix hjem som sin egen alligevel, og jeg er meget ked af det – specielt fordi det er Phoenix. Phoenixs ledforandringer gør jo, at han ikke må rides og Hestenshaab politik er jo, at hestene skal være raske, for at komme til nyt hjem. Kun fordi jeg kendte Elisabeth og hun har været kommet her så meget til Phoenix, turde jeg overlade ham til hende, for jeg vidste at hun ikke ville overbelaste ham og ville være god ved ham -men sådan skulle det ikke være.

Jeg tør ikke sende ham andre steder hen – han kan kun gå som selskab og jeg ville være bange for, at han ville blive redet og det har han ikke fortjent.

Så nu er jeg jo tilbage til den plan, som jeg lagde før sommeren, hvor han fik konstateret ledforandringerne….dengang besluttede jeg, at han skulle have sommeren med, fordi han havde/har det så godt. Ja så troede jeg han skulle bo hos Elisabeth og nu hvor jeg ved, at det ikke var meningen, så er sommeren gået….:-(

Nogle tænker måske, hvorfor kan han ikke gå her? Desværre har jeg ikke uanede mængder plads og tid. Phoenix trives ikke med, kun at gå som foldbums, selvom han ikke bliver redet, har han behov for at komme i hænder, blive ordnet og måske en lille gåtur og da jeg jo har alle de andre, der skal trænes osv., vil det ikke være muligt for mig.

Alle vores bokse er fyldt op og der er flere forespørgsler fra folk med heste, som vi har muligheden for at hjælpe.

Jeg ville ikke have muligheden for at hjælpe flere, hvis jeg beholdt alle dem, der ikke kunne helbredes.

Men for søren, hvor er jeg ked af det. Phoenix har aldrig set bedre ud og været mere glad end han er nu…..

Jeg har brug for lidt tid og måske et mirakel – inden jeg bestiller dyrlægen.

Det var desværre nye, ikke forventede dårlige nyheder fra Phoenix:-(

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.