Kan det virkelig passe?

Den 19/9-2007

Jeg ved ikke om det er mig, der ser syner, men det ser ud somom Phoenix ser bedre ud på bagparten. Fik en veninde til at kigge på ham også, og hun synes også at hun kunne se det. Kan det virkelig passe efter så kort tid?

Dertil kommer at han rigtig er livet op og nu ikke den nederste i gruppen længere. De sidste par dage har han jaget Tessa (og en enkelt dag også Sille) væk fra hegnet, så han kunne komme først ind. Kække Phoenix-dreng, det er altså så skønt. Nu glæder vi os til Helle kommer imorgen, for at se om der er stor forskel.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.