Den mest sørgelige dag

Den 20/10-2009

Sørgelig og trist dag:-(

Idag bliver desværre Phoenix’ sidste dag hos os.

Imorgen kommer dyrlægen og giver ham fred. Elisabeth kommer og følger ham det sidste stykke, det er jeg sikker på, at han er allermest tryg ved og har det bedst med – han er jo så glad for hende.

Jeg må indrømme, at jeg har så svært ved at forholde mig til det. Phoenix har boet her i 3 år. Det har været en følelsesmæssig rutchebane op og ned og frem og tilbage. Men altid har han været så hengiven og glad for os.

Lige pt. render han rundt derude og leger med Balisto og Claudio og virker så frisk, at man simpelthen ikke kan forstå, at han skulle have så slemme ledforandringer og smerter. Men han er en sej dreng og jeg synes, at vi skal stoppe her, mens hans selvtillid og humør er godt. Tænker stadig på den sølle hest, der kom for 3 år siden og som hele tiden blev kanøflet af de andre på folden – nu strutter han af livsglæde og det er også derfor det virker så uretfærdigt….

Hold da op, han kommer til at mangle og bliver savnet så meget. Men jeg tør simpelthen ikke sende ham ud til fremmede mennesker, hvor jeg ikke ved om han vil blive redet. Jeg har ikke plads for der er nye heste, der venter på en chance til og som måske kan helbredes – og her får han fred med værdighed og jeg må trøste mig med at han nåede at få 3 gode år her og at vi fuldstændig fik klarlagt, hvad han fejlede – så han ikke blev kastebold og skulle gå mange år i smerter.

Men det er så hårdt for mig og jeg synes at jeg næsten lige har stået i denne situation sidst med Caramba – sidste efterår:-( Det var jo ikke sådan det skulle være.

Phoenix du smukke og helt unikke ganger. Du har været en del af os i 3 år. Med din store personlighed, din snakkesaglige små-vrinsken og din loyalitet er du helt speciel. Jeg håber af hele mit hjerte, at du har nydt os ligesså meget som vi har nydt dig.

Jeg er så ked af, at vi ikke kunne gøre dig rask – men nu får du lov til at komme et sted hen, hvor der ikke findes smerter….du har givet os alle så meget og nu er det tid til, at vi giver dig fred og frihed.

RIP smukke smukke dreng….

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.