Øv!

Den 11/4-2009

øv øv øv øv

Noget rigtig skidt med Phoenix.

Anne dyrlæge kommer for at tjekke om phoenix’ lænd stadig er smidig osv. Inden da har Elisabeth godt kunne mærke at han var meget modvillig på tur og ville slet ikke longereres – hvilket overhovedet ikke ligner ham.

Da Anne kommer i mandags er han meget halt på venstre forben i trav i longen.

Anne tager ham ud og laver bøjeprøve på begge forben. Meget halt venstre for og reagerer også på højre for.

Ser ikke godt ud, vi beslutter derfor at lægge en blokade i venstre hovled og se, om det bliver bedre.

Det gjorde ham ikke bedre på v.forben men dog lidt bedre på højre forben. Nu er vi helt i vildrede…..så godt nok at alle hestene gik helt amok den ene dag på fold….men anne mener måske, at han kan have forandringer i enten hov eller kodeled på begge forben -måske som følge af slitage:-(

Planen er nu at vi får taget nogle røngtenbilleder, så vi kan se om det er forandringer (gigt) eller en akut skade.

Øv nu gik det lige så godt med ham.

Anne kommer den 20.4.2009 og tager billederne. Indtil da, har jeg været på nettet og læse en masse om kodeledsforvridninger og skader. Vi laver en lille sygefold til ham, han står med magnetgamacher hver nat og så håber vi virkelig bare det allerbedste. Han er heldigvis glad og som han plejer og være….

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.