Skønne Phoenix dreng

Den 7/3-2008

Idag bød vejret og ikke mindst tiden til en lille gå-tur (endelig) med Phoenix, så jeg besluttede og give ham hele udstyret på. Han kiggede godt nok som om jeg måtte have misforstået noget, da jeg kom med sadel og kapsun.

Vi gik en dejlig tur ned til skoven og hjem igen, han er jo totalt ude af form. Da vi kom hjem, besluttede jeg mig for, at prøve og sætte mig op på ham. Nu har vi aldrig redet ham i kapsun, så jeg var ikke sikker på, hvordan han ville reagerere på den og om han ville reagerere. Dertil kommer at han jo er totalt ude af form, så det var ikke meningen, at jeg skulle ride -bare op og sidde lidt. Den første gang gik han frem, men jeg skulle bare sige, at han skulle stå, så stod han bomstille og vi kunne “sidde” der og kigge ud over markerne.

Ja jeg håber virkelig, at vejret indbyder til, at vi kan komme lidt igang nu. Det er simpelthen en fornøjelse at arbejde med den hest. Han er så opmærksom og vil gøre alt, hvad man beder ham om.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.