Stor glæde

Den 10/2-2009

Hurra Hurra Hurra Hurra- vi kan slet ikke få armene ned.

I søndags var Phoenix’ dag- Elisabeth kom igen trofast og red ham og sluttede træningen af på banen. Og her galopperede Phoenix på begge volter – satte i rigtig galop og virkede rigtig glad.

Og det skal jeg også love for, at vi var…altså glade. Elisabeth har selv lagt så meget fint arbejde i ham, men vi har nok begge ikke turde tro på, at galoppen skulle komme. Så det er bare så fantastisk.

Idag kommer Anne (dyrlæge) i anden sammenhæng og da hun også var så glad for nyheden, vil hun lige tjekke ham og vurdere forskellen i hans muskulatur osv.

Ja så kan det rent faktisk være, at Phoenix snart skifter hjem – og sikke et fantastisk hjem, han får. Elisabeth (og familien også) er kommet trofast 2 gange om ugen i 6 mdr, trods en køretur på ca 1 time hver vej. Det må man sige er vilje, ønsker og følelser for den dejlige dreng, der vil noget. Jeg er imponeret og det er så tydeligt og se, hvor glade de er for hinanden. Phoenix kan ikke få det bedre og Elisabeth har uden tvivl en unik soul-mate resten af hans dage.

Ja jeg er bare så glad….

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.