Bajads kommer hjem igen

Den 5/8-2007

Så er Bassen hjemme igen efter laaaang ferie udenbys. I skrivende stund går han på den ene fold selv og kigger på de andre på den anden side af hegnet. Bare for at der ikke skal blive alt for meget ballade, når de senere idag skal lukkes sammen.

Han var ikke helt nem og overbevise om, at han skulle med i traileren, på ingen måde vild eller voldsom, men bare stærk og stædig og endnu engang vik vi bevist, at man på ingen måde skal være voldsom overfor ham. Jeg stod ved siden af traileren med et tov i hånden -gjorde ikke noget med tovet, men stod bare med det. Det var nok til at han bakkede ud hele tiden og gloede efter mig. Da jeg flyttede mig kunne han igen stå roligt på rampen.

Min mand Tore måtte gå nogle runder med ham og lige lave lidt dominansøvelser og det gjorde udslaget tilsidst – nærmest op løb Basse drengen. Han stod så pænt hele vejen hjem i traileren og gik ud og ind på folden uden drama eller noget. Kunne kende det hele,er jeg sikker på.

Har talt med Alice, som siger at hendes 2 heste stadig står og kalder på ham…ja han er savnet.

Nu skal vi bare have fundet det helt rigtige hjem til den dejlige Basse

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.