Besøg af dyrelægen

Den 29/5-2008

Så var Anne (dyrlæge) her.

Først og fremmest skal det nævnes, at Anne også har haft tilset Caramba hos hans tidligere ejer Anita for ca 3 mdr. siden.

Jeg har talt med Anne et par gange, og hun har ikke lydt så optimistisk. Men da hun kom i stalden og så Caramba igen, kom hun med denne kommentar.

Ja jeg må godt nok indrømme at han ser meget bedre ud; sidst jeg så ham var han alt for tynd, grim i pelsen og i det hele taget trist i blikket -somom han havde givet op  – nu skinner han, har taget på samt fået rigtig glimt i øjet igen”  Det var jo skønt og høre, han er jo godt nok også blevet stop fodret med wrap og forskellige tilskud, samt blevet pusse-nusset til den store guldmedalje. Også var vores vurdering af ham, da han kom hjem jo ikke helt forkert.

Nå men vi startede med longere ham og han var halt på højre bagben. Dernæst lagde Anne blokade i kodeled på begge bagben for at se om det ville fjerne haltheden, så vi kunne lokalisere den – men dette ændrede ikke noget. Derfor troede Anne ikke på ringfod.

Vi tog så billeder af begge bagben af alle led også knæled.

Anne ringede dagen efter og fortalte, at højre ben så fint ud (det ben han var halt på), ihvertilfælde ingen ringfod, så mener hun at haltheden muligvis kan stamme fra knæ, menisk eller sener, som vi jo ikke kan se på røngtenbilleder.

Desværre så venstre bagben ikke så godt ud. Der er spat i nederste glideled i hasen og hun var lidt itvivl om, hvor slemt det er. Men han er betydeligt mindre halt end da hun så ham for 3 mdr siden. Og det er jo også højre ben han er halt på. Dertil skal siges, at han jo har et meget skævt bækken, som skal rettes med kiropraktik, så noget kan også stamme herfra.

Inden der bliver taget yderligere beslutninger, er billederne sendt til Fakse, for at få en vurdering mere og jeg afventer svar fra dem.

Jeg har stadig ikke mistet håbet mht Caramba og er trods alt meget glad for at der hverken fandtes mus eller ringfod, som vi havde fået afvide.

Nu får han taget skoene af indtil vi ved om, der skal speciel sko på.

Skriver når vi har hørt fra Fakse.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.