Besøg af Anne kiropraktor

Den 23/6-2015

Idag har Jamil haft besøg af kiropraktor Anne, som gennemgik ham fra A-Z. Han havde ikke så meget tålmodighed og viste reaktion i ryggen, hvilket både overrasker Anne og jeg. Det kan ligeså vel være pga. denne utålmodighed, så vi blev enige om, at han foreløbig skal trænes i at stå på staldgangen og arbejde over bumme, så han får brugt ryggen også vil Anne komme igen og kigge om han stadig reagerer i ryggen.

Han har lidt bløde koder på bagbenene, hvilket ikke har den store betydning, men det indebærer at han nok aldrig bliver top dressur eller langdistance hest, men det var nu heller ikke meningen. Han kan sagtens blive en skøn hygge og skovturshest og stadig holde i mange år. Hold øje med siden, vil skrive om hans træning og videre forløb.

Vi er så heldige at een af mine dygtige dyrepasser veninder Stephanie vil hjælpe med at træne ham, så det er skønt. Hun er allerede helt vild med ham;-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.