Caramba ankommer

Den 10/4-2008

Igår hentede vi den smukke og store Caramba.

Jeg havde heldigvis fået hjælp til at flytte ham af LIza og hendes kæreste Jesper. Vi ankommer til stedet og ser denne store fine dreng stå sammen med sin ejer Anita udenfor. Anita er ked af det og vi bliver enig om at gå igang med at læsse ham med det samme.

Det skulle nu ikke gå helt så nemt, for Caramba er en stor dreng, der snilt kan kigge henover traileren også er det ikke så sjovt og skulle pakke sig sådan sammen og gå ind i traileren. Så efter nogle forsøg, primært af Liza (som han iøvrigt var meget lydhør overfor), blev vi enige om at flytte traileren hen til stalddøren også kom han rimeligt hurtigt op i traileren.

Hjem mod Sortsø det gik, dog med en noget urolig Caramba i traileren og da vi nåede frem var han også meget svedt. Men kom i sin fine nye boks med masser af wrap. Alle de andre heste var ude og jeg tog Thobi ind, så Caramba ikke skulle stå helt alene i sin boks. Det fik ham også til at slappe af, nu var det bare Thobi, der var helt oppe og køre, fordi hans damer stadig gik udenfor uden ham:-)

Caramba stod således inde hele dagen igår, for lige at falde til.

Idag skulle han så på fold med de andre:

Caramba blev lukket først på fold, skulle lige se det hele lidt an (se billederne i galleri). Så lukkede jeg Thobi ud og de skulle hilse og thobi lige vise, at han er bossen, men stille og roligt. Så kom Indy, hun skulle godt nok lige vise, at hun er en bestemt dame:-) Caramba var meget interesseret i, hvem jeg nu kom med, så da jeg gik ned at stien med Poca, stod han næsten henne over hegnet for at snuse til hende, hvilket hun bestemt ikke brød sig om og begyndte og lave bukspring og ballade på den lille sti, hvor der pludselig bestemt ikke var plads til mig. Ind med Poca igen, til de andre var væk fra hegnet.

Nu er de ude alle sammen (har dog lukket shetterne for sig) og det er tydeligt, at Caramba bestemt ikke kan lide Ballerina. Thobi, Poca og Indy står og klumper sig sammen og Caramba vil rigtig gerne være sammen med dem. Så står Ballerina og Phoenix for sig selv og kigger på showet.

Det skal nok blive fint. Indy er gået i brunst over den smukke fyr. Jeg skal også lige love for, at han kan spaserere.

Nu er planen, at han står en uges tid og falder til, så skal de bagben undersøges og evt røngten – hvorefter vi må tage den herfra med evt specielsko mm. Der er bestilt glucosamin og msm til ham og magnetgamacherne er også gjort klar.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.