Carmaba klumse

Den 8/7-2008

Så er Caramba kommet tilskade igen; han er lidt af en kummergøj, hvilket også kan ses på hans gamle ar mm.

Hestene skulle ind og fodres og Balisto og Caramba stod lige lidt for tæt ved leddet. Så Caramba skulle spille kong smart overfor lille Balisto, som dog ikke sådan lod sig skræmme og gav caramba et pænt los over benet (lige der, hvor caramba var kommet tilskade tidligere). Denne gang var det dog en ordentlig flænge og han måtte akut under den kolde vandslange.

Dyrlægen blev kontaktet og det blev besluttet, pga sårets placering mm, at han skal skylles og smøres et par gange dagligt.

Det begynder og se pænt ud og benet har ikke været hævet, han er heller ikke halt, så vi håber at det bliver helt pænt igen. Men en klummergøj, det er han altså:-) Nu skal det lige være helt iorden inden vi tager til Fakse.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.