Den 26/8-2007

Gåtur og lidt i longen:

Lørdag går vi en lille tur, for at vurdere respekt og lydighed, det går bare super. Basse er så lydhør og holder øje med alle mine bevægelser og reagerer helt som han skal.

Lidt arbejde i longen, som også går super.  Skøn dreng. Vi går hjem og er så tilfredse. Da jeg skal lukke ham på fold, går basse-genet lige op i ham, da han ikke mener, jeg slipper ham hurtigt nok, så napper han mig og løber hen til vandspanden….

Skøre hest, nu havde vi lige haft sådan en fantastisk tur. Men den går ikke her, så hen og jage alle de andre heste væk og have fat i ham igen og gå lidt rundt indtil han “hører mig” og viser, at han godt ved, at det er mig der bestemmer. Der skal ikke meget til, bare lidt vige for mig osv., så står han med hovedet helt nede og smasker og vil “putte”. Ja så kunne vi slutte på en fin måde, men han skulle lige prøve:-)

Typisk Basse-maner, men lidt sjovt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.