Den 4/2-2015

Har ikke fået skrevet så meget pga speciale ræs, men Jordy stor trives her. Han er faldet så fint til i flokken og rykket med lynets hast op af hirakiets rangstige. Han har haft besøg af smeden og fået skoene af – det var noget, han kunne bruge. Han slikkede sig om munden og smaskede, da Lasse pillede dem af. De var alt for små og hovene var filet smallere for at han kunne være i dem. Nu får han forhåbentlig elastisiteten tilbage i hovene, så det ikke gør ondt. Han har heller ikke været ømtået, selvom han fik dem af og selvom der har været frost. Så vi er på rette vej.

Tilgengæld var hans dækken piv utæt, så nu har vi smidt det – det var også noget han kunne bruge på trods af manglende vinterpels. Vi erstatter det med regndækken så han ikke bliver kold, men stadig sætter lidt vinterpels:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.