Der sker en masse

Den 14/4-2008

Der sker bare en masse…

I lørdags var Liza her (Liza er pigen, som hjalp os med at flytte Caramba) og sige hej til Caramba og give ham den helt store strigletur, hvilket han i sandhed nød til fulde og virkelig trængte til. Der røg så mange hår af:-)

Vi havde ligeledes aftalt at Liza skulle komme, så vi i fællesskab kunne se ham gå på vejen.

Ak, det er virkelig galt i hans kryds/lænd og han går helt uens og det ser helt tydeligt ud når man kigger på bagpart. Kigger man derimod kun på ben og hove, så træder han faktisk fint ind under sig.

Han har også underligt top-punkt på bagpart (se billeder). Vi glæder os virkelig til at komme igang med behandlingerne af ham. Jeg har idag ringet til dyrlæge Anne fra Nysted dyreklinik, fordi jeg ved, at hun har behandlet ham hos tidligere ejer og hun er ligeledes kiropraktor og jeg vil lige høre hendes mening. Dertil går jeg og venter på røngtenbilleder fra tidligere ejer, før vi ligessom kan inddrage smed og dyrlæge yderligere.

Men vi er startet med at give ham organismemix, sponsorereret af www.hestensurtehave.dk, for at få styr på den grimme lugt og eventuelle ubalancer.

Idag har vi så modtaget msm og ingefær fra www.hestenshelse.dk som vi også er startet på og give ham, så nu sker der da lidt.

Vil meget gerne takke, specielt fra Caramba, både www.hestensurtehave.dk og www.hestenshelse.dk for de fine “gaver” til Caramba. Det er vi så glade for, og han trænger også bare så meget.

SE billeder fra dagen med Liza under galleri. Håber det på sigt vil de billeder, som vi kalder “før-billeder”…

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.