Det går ikke godt

Den 25/11-2008

Det går ikke godt for caramba…;-(
Da kiropraktikken desværre overhovedet ikke har hjulpet sammenholdt med de “dårlige” røngtenbilleder, der viser et ødelagt knæ, ser det desværre ud til, at det er ved at være slut for dejlige Caramba.
Vi er så kede af det, jeg sidder og græder…. Men det der virkelig gjorde udslaget er Caramba selv. Han er så ked af det. Orker ikke at gå ud, ruller sig aldrig, går altid så langsomt, gider slet ikke løbe og er bare rigtig trist hele tiden. Dertil kommer at han er så skrøbelig fysisk — som stammer fra hans dårligdom i benene. Hans immunforsvar er simpelthen helt nede.
Tror det bliver på torsdag…
Er bare så ked af det – selvom dyrlægen siger, at det er det eneste rigtige at gøre og at vi har reddet ham fra og ryge rundt blandt forskellige ejere i mange år – fordi folk gerne vil have en stor flot hest…

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.