Jamil er ankommet og har været her lidt tid…

Den 4/12-2014

Så det tid til lille opdatering på skønne Jamil, der efterhånden har været her lidt tid.

Jamil er lidt forsigtig og de stride damer på folden er ikke altid så søde, men han trisser bare lidt væk og lader sig ikke gå på af deres hysteriske udbrud. Han er ret glad for Kenja og Trixie som tilgengæld også er ret søde ved ham det meste af tiden og ellers kan han godt finde på at trisse rundt sammen med gamle Blakke – de to outsider drenge 🙂

Allerede på hans første dag på folden viste han os, at han godt ved, hvor hans boks er. Jeg plejer og lukke leddet op for hestene også går de selv ind i deres bokse, men da Jamil og Blakke stadig stod på folden lod jeg de andre gå ind også ville jeg hente de to – specielt fordi det var Jamils første dag. Jeg havde bare ladet den øverste tråd på leddet være på og Blakke plejer og gå under og ind i hans boks. Så mens jeg var i stalden og lukke boksdøre bag de andre hørte jeg hestehove på vores repos -tænkte det var Blakke -men nej Jamil kom slentrende stille og rolig ind i stalden og ind i boksen, hvor han bor:-) Strømtråden sad stadig fint på hegnet:-) Siden har han selv fået lov til at gå ind.

Han har haft smed i tirsdags, der sagde at han har lidt bløde koder på begge bagben og at han ikke skal have en for tung rytter, ej heller gå vildt lange ridt samt springe. Så nu ved vi lidt om, hvilken type adoptiv menneske, vi leder efter. Hvilket vi snart vil gå igang med.

Følg med på siden.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.