Kongen af Sortsø

Den 11/8-2007

Kongen af Sortsø…

Ja så er Basse kommet hjem og har overtaget flokken igen og det på trods af, at der er kommet 3 nye heste til, siden han var her sidst. Det skal dog siges, at han har medfødte lederegenskaber (som han jo også prøver af på os mennesker), og han behøver slet ikke bruge så meget energi og sure miner som Thobi, som jo har passet flokken imens Basse var væk. Så der er ro på og imorges lå både Phoenix og Thobi ned og sov derude på folden. Der er blevet rokeret meget ved rangordenen og Phoenix er rykket betydeligt opaf rangstigen, hvorfor jeg næsten tror at han er over Thobi nu…det er vildt. Thobi som har jagtet Phoenix rundt i flere mdr., går nu side om side med ham og hygger.

Så tak Basse for godt lederskab:-)

Nu skal vi så bare have fundet det helt rigtige hjem til dig, det kan da ikke være SÅ svært…måske er det bare årstiden?

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.