Nyt fra Bajads

Den 23/5-2007

Nyt fra Basse-drengen:

Så er der kommet lidt nye billeder af Bajads, som jo står i Øster Ulslev pt. Han har det godt og hygger sig med de andre 2 heste. Desværre bliver han ikke redet i øjeblikket, så han har tabt muskler igen – men han er frisk og glæder sig til at komme igang. Han elsker og arbejde.

Der har desværre ikke været nogle henvendelser på Basse endnu, hvilket jeg jo ikke kan forstå:-) Alderen taler måske lidt imod ham, men der er ingen der har fortalt Basse, at han er ved at være en ældre herre og han er frisk som en på 10 år. Sker der ikke noget hen over sommeren, er planen at vi tager ham hjem og får ham i topform igen, også må vi tage den derfra. Jeg er sikker på, at der findes den helt rigtige for Bajads derude og en som Bajads kan give alt sin hengivenhed og arbejdsvilje til  – som sagt før: man får en ven for livet. Nyd billederne:’

Se resten under hans galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.