En sørgelig og tragisk ulykke

Den 15/3-2015

Skønne og helt unikke Jordy var uheldig på folden kun 1 mdr efter at han var ankommet her. Det er 1.gang i 16 år at vi har haft foldskader og jeg græder stadig over, at det skulle ske….også for skønne skønne Jordy. Har først været i stand til at skrive om det nu.

Da jeg skulle tage hestene ind fra fold en søndag aften, stod han kun på tre ben – da han var meget mudret ind, så jeg først ikke blodet – men var henne for at mærke på hans ben og da jeg kiggede på min hånd bagefter var den fyldt med blod:-( Fik hurtigt vasket ham og kunne se, at det så slemt ud. Fik derefter ringet til vagtdyrlægen, som heldigvis ikke var langt herfra.

Hun kom så på ham og sagde: der er kun een ting og gøre – han har hængt fast i hegn og det er gået helt ind til knoglen og beskadediget knoglen… du kan godt indllægge ham og måske kan de lappe ham sammen, men han bliver aldrig rengående igen…. det var den sørgelige, men også ærlige vurdering og på det grundlag besluttede jeg, at Jordy skulle have fred. Det var så hårdt, fordi jeg bebrejdede mig selv så meget, da det var pga stødtråden, men også fordi at Jordy på det korte stykke tid, han nåede og være her, virkelig var kommet unde huden på os alle sammen. Sådan en humørbombe og spasmager, har vi aldrig haft – det er svært og forklare, men chamerende ud over alle grænser og bare sådan en glad dreng.

Jeg trøster mig med, at han nåede og have kort men god tid her. Han var kun 2 dage om at finde sig til rette i flokken og han virkede somom han altid havde boet her – glad og hjemmevant<3

Jeg har talt med tidligere ejer og hun forstod beslutningen fuldt ud og takkede mig for, at jeg tog ham og gav ham nogle gode sidste dage – det bragte endnu flere tårer frem.

Jordy var her kort tid, men han satte store spor i os og han vil ikke blive glemt

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.