Træning

Den 22/8-2007

Første træning med Basse i laaaaang tid…

Ja så kom tiden, hvor jeg igen skulle træne med Basse-drengen. Det er godt nok lang tid siden og jeg var lidt spændt på, om han lige skulle prøve mig af. Men han var simpelthen så super sød og gjorde alt, hvad jeg bad om. Vi arbejde stille og roligt i longen først og han er virkelig god til at stille sig på trods af, at det er meget lang tid siden, han har lavet noget.

Også lige 10 minutter på ryggen af ham, hvor vi arbejdede i skridt. Også her var han bare sød, meeeeen han gider altså stadig ikke det “bane-pjat” og jeg fik brugt kræfter på at drive ham frem. Er dog imponeret over, hvor godt han arbejder rent smidighedsmæssigt.

Det var virkelig dejligt og arbejde med ham og mærke, hvor opmærksom han er. Da jeg bagefter tog alt udstyret af ham ude på folden, blev han ved med at rende lige efter mig og gå lige hvor jeg gik. Han er nu så sød.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.