Bajads i kapsun

Den 12/9-2007

Ja det synes han altså var noget mærkeligt noget og da jeg så også prøvede og lave lidt klassisk træning fra jorden med ham i den nye kapsun, var det lige før at han vendte det hvide ud af øjene af bare frustation – hvad søren laver det skøre menneske. Det kunne han altså ikke tage seriøst; så det blev desværre ikke til så meget.

Og han kan også stadig godt brokke sig lidt, hvis jeg beder ham om at vige for mig flere gange i træk – vil altså helst bestemme. Sådan har jeg hørt at han har været overfor alle de mennesker, der har kendt ham – UNDTAGEN overfor Lotte. Her har han aldrig lavet de numre og det er også derfor at Bajads har besluttet, at han bliver nødt til at bo hos Lotte, så nu arbejder alle for sagen. Lotte har det heldigvis ligesså med Bajads og de har et helt specielt bånd, som man sjælden oplever i et helt langt hesteliv.

Jeg synes ikke at der er nogen grund til at sælge ham til en som skal gå og diskutere alting med ham i evigheder, når ham og Lotte kommunikere så fint – uden at “skændes”. Det er da det bedste for alle parter og specielt for Basse og hans velbefindende og fremtid er jo det aller vigtigste for os.

Så kryds alle hove og håb sammen med os, at det lykkedes for Lotte og Bajads og få hinanden.

Her et billede af det skønne par:

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.