Behandling af ben

Bajads’ ben ser slemme ud.

Nu har haft fået en 3 dages kur og igår var dyrlægen her og han fik en sulfa insprøjtning, samt han skal på en pulver kur igen, så håber vi meget, at det kan hjælpe ham af med den bakterieinfektion som hærger hans ben. Han blev ligeledes vaccineret og tog det hele i stiv hov:-)

Der var ellers en pige og prøve ham og det virkede også til at de bare faldt fint i spænd. Men desværre meldte hun fra, så vi søger stadig efter et blivende hjem til Basse drengen, synes det er synd at han går her og “spilder sin skønhed og energi”, men nu får vi se. Han kommer jo ikke bare ud til hvem som helst…

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.