Den 15/2-2008

Så har jeg hørt fra Heidi igen:

Og det går bare så godt med hende og Bajads. De rider på banen, i terræn og træner tillid og hms, selvom Bajads synes at det med pressinger er noget mærkeligt noget -så går det bare så fint. Han er glad for at arbejde og ikke mindst, så er ham og Heidi så glade for hinanden.

Det gør bare mig så glad…og det kan ikke gentages nok. Tænk hvad den gamle dreng har været igennem og tænk, hvor mange mennesker, der har misforstået ham og ikke kunne se, hvor fantastisk han er. Tænk hvor lang tid der gik, før Heidi kom…

Som heidi siger: dem der har givet ham fra sig, må have grød i hovedet:-) Det kan vist kun siges og være total happy ending og det betyder bare alt for mig.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.