Den 27/12-07

En sidste strigle-nusse tur…..

Ja så har jeg lige brugt en time på at ordne og ikke mindst nusse Bajads til den store dag imorgen. Det var en meget underlig fornemmelse og også meget vemodig, selvom det under alle omstændigheder er det allerbedste for Bajads. Han trænger til at være et sted, hvor han er i centrum og stjernen og får lov til at vise, hvor dygtig han er – det er mere fordi det er synd for os, at vi skal undvære ham:-)

Vi glæder os meget til at høre, hvordan det går med Bajads i det Sjællandske og i hans nye hjem. Så skal i allesammen nok blive opdateret. Og husk at han er med i tv2-øst udsendelsen, som bliver vist den 3.1.2008 kl 11.00

Lidt billeder af Bajads fra iaften i hans galleri. Fine gamle dreng.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.