Den 3/10-2007

Så skulle der ordnes ben på Basse-drengen,

Var egentlig meningen, at jeg ville ud og træne lidt i det gode vejr, men da jeg så basses ben – blev det til en ordentlig omgang “mug-udmugning” istedet for. De andre har ellers ikke mug pt., men da Bajads jo har været væk hjemmefra, er han måske ikke helt så immun som de andre.

Det så ihvertilfælde slemt ud og nu regnede jeg jo med, at vi skulle diskutere om det, men så stod han bare og var så sød og nød det i fulde drag. Han er altså en sjov hest og når han er i det humør, så er han bare så dejlig, at hjertet smelter igen. Bliver desværre nok nødt til at have en omgang antibiotika af dyrlægen før vi kan få bugt med det.

En sød pige har henvendt sig på Bajads, og det lyder som det helt rigtige. Både for hende og da ikke mindst for Bajads. Nu må vi se. Det kan være at han ender med at blive “jyde-hest”…smil

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.