Et hjem til Basse

Den 22/12-07

Ja så skulle den være god nok!!!

Vi har endelig fundet det helt rigtige hjem til Bajads.

Bajads flytter til vest Sjælland mellem jul og nytår og vi er rigtige glade for, at vi ventede til Heidi dukkede op og lyttede til vores mavefornemmelse, når andre henvendte sig omkring Bajads. Heidi har, på trods af den lange vej, været her flere gange for at være sammen med Bajads og få en fornemmelse af ham og hans sind. Og det har bare gået så godt.

Jeg har sørget for, at fortælle alt om Bajads også at han kan være strid indimellem, men så da Heidi var her, så var han bare en lille engel:-)

1.besøg gik vi bare en tur, da det var storm og regn og alting var vådt. Og på trods af storm og regn og det, at vi tog ham væk fra flokken, så gik han bare pænt og Heidi kunne lave forskellige små “hvem er leder her-øvelser” med ham ude på vejen.

2.besøg fik kom Heidi på ryggen af Bajads. Først ude på den lille fold, hvor hun fik en forsmag på, hvor “død” han kan gå på banen. Men samtidig så sød og Heidi kunne lægge sig ned på ham og lave alle mulige krumspring, uden han rokkede med ørerne. Så en tur op og ned af vejen , hvor han også bare var sød og noget mere fremadgående. Heidi og Bajads passer bare så godt sammen og jeg er overbevist om, der er så mange gode timer, oplevelser og år for dem sammen. Bajads kan give Heidi rigtig meget og Heidi kan lave alle de sjove ting med Bajads, som han vil elske. Ture i det blå, sjove horsemanship-øvelser, lidt dressur på banen og ikke mindst en masse nusse og hyggetid.

Vi er glade for, at Heidi og Bajads fandt hinanden, dog må vi begge indrømme, at efter 3 år med Bassen og hans store ego, så bliver det nok ikke uden tårer og en masse tomhed, at vi vinker farvel til ham den 28.12.2007. Han er en hest, man ikke sådan glemmer og der vil blive en stort tomrum efter ham her på Hestenshaab. Men Heidi har heldigvis lovet os, at holde os og alle jer medlemmer opdateret.

Ët par billeder af Heidi og Bajads sammen på hans galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.