Kong tumlebasse

Den 3/9-2007

Kong trumlebasse,

Ja så skulle Bajads lige prøve mig af igen…skøre hest.

Havde været inde og få mad, og det kunne vist ikke gå stærkt nok med at komme ud, så jeg måtte lige bakke ham tilbage nogle gange. Det synes han ikke om og så ville han til at skubbe, da han heller ikke fik lov til det og jeg ville have ham til at vige for mig, begyndte han og småstejle indtil han fandt ud af, at det hjalp altså heller ikke. Øv så kunne han jo ligesså godt stå pænt indtil jeg synes, at nu var han så sød, at han kunne komme ind og hunse med de andre:-)

Ja han prøver, og man skal ikke “sove i timen”.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.