Den 24/3-2010

Går meget bedre med lille spike drengen.

Det tager tid og falde til ro og falde til….men det går langsomt fremad med humøret, både overfor de andre og os mennesker.

Så er han blevet vaccineret og blev mønstret foran Anne (dyrlæge), da jeg jo synes han har gået lidt skidt tidligere…men selvfølgelig ikke de sidste par dage, hvor jeg ikke har kunne se noget. Anne og jeg blev dog enige om, at tjekke ham for en sikkerheds skyld.

Men heldigvis var der intet og se og han var helt rentgående. Derudover overraskede han yderligt positivt. Dyrlægen kom over middag og derfor havde Spike og de andre som skulle vaccineres stået inde og ventet på hende og Spike havde stresset rundt i boksen hele tiden. Han var helt oppe og køre og ret hidsig og ustyrlig, så jeg var lidt spændt på, hvordan han ville te sig på ridebanen. Var jo heller ikke klar over, om han kunne longeres.

Hvad gjorde lille spike da vi kom på banen. Han tog ørerne frem og løb ligesså stille og roligt og fint rundt. Det kunne han lide og han var god til det…rigtig dejligt…

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.