Lille stressminister

Den 7/3-2010

Lille Spike……synes at det hele er lidt svært og stressende.

Spike har svært ved at finde ro og falde til. Han har taget på og ser pænere ud, men ikke i samme grad som Cisca. Han er uvenner med alle på folden og jagter de svage for et godt ord – selvom jeg faktisk er overbevist om, at det  er ham, der er aller nederst i flokken. Men han kan ikke finde sin plads, er urolig og har ingen venner. Ham og Cisca stod dog sammen idag – hvilket er 1.gang i laaaang tid, så det var rart og se.

I boksen virker han meget sur og møder een med ørene lagt ned, men når man bare snakker roligt og hygger med ham, lader han alligevel til at nyde det. Han er svær og blive klog på. Han har om nogen brug for faste rutiner og bliver stresset, urolig og vred over mindste forandringer. Jeg håber så meget for ham, at det lykkedes og finde ro mm., da han pt virker ulykkelig.

Han har gået sammen med cisca i mange år uden ret mange andre input og har måske sværere end hende ved at omstille sig – så jeg håber tid og tålmodighed kan hjælpe ham. Vi gør ihvertilfælde alt for at han skal føle sig godt tilpas her.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.