Den 10/2-2012

Så har Anne (dyrlæge) været og kigge på Lulle.

Og det er en sacroide, hun har hen over øjet. Den er ikke farlig på nogen måde, måske bare ikke det kønneste. Desværre er der ikke så meget, som Anne kunne hjælpe med, da en creme som tidligere er blevet brugt ikke længere må anvendes.

Så jeg gik på nettet og læse alt hvad jeg kunne finde om sacroider og fandt ud af, at flere har haft godt resultater med æbleeddike, samt noget immunstyrkende fra Hippolyt – dertil skal man fjerne sukker og stivelse fra foderet, så alle 3 dele går vi igang med fra idag – så bliver det spændende og se, om det hjælper. Men uanset hvad, dejligt og vide, at det “kun” er kosmetisk.

Så kan vi gå igang med at finde det rette hjem til den dejlige pige:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.