Den 12/4-2010

Fantastiske pige….

Talulah har ikke lavet nogt i 3- 4 mdr. og i lørdags kommer der så en dame og skal prøve hende med henblik på køb.

Og Talulah er bare så eksemplarisk og sød, så jeg får helt ondt i hjertet. Den hest er altså den nemmeste og den sødeste. Hun trisser bare ud af landevejen, med højt humør og sød og rar. Jeg var så stolt af hende.

Desværre havde den meget søde dame også kigget på en anden, som hun også kunne ride lidt dressur på, hvis hun skulle få lyst og derfor blev Lulle fravalgt.-(

Jeg kan ikke forstå, at der ikke er en masse mennesker, der kunne tænke sig en Talulah. Der er så mange mennesker der søger en rolig og stabil hest til turridning og mere stabil hest skal man da lede længe efter. Synes det er synd for Lulle, hun vil så gerne og har været klar så længe til nyt hjem-  håber virkelig snart at den rigtige køber dukker op – det fortjener hun så meget.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.