Den 13/2-2011

Lidt nyt fra Spike og hans nye hjem:

Hej Anja.
Her kommer lige en lille opdate…
Der er ikke så meget nyt at fortælle, men jeg tænkte at du alligevel gerne ville høre fra os:)
Spike har det fortsat rigtig godt, han er glad, spiser godt og ham og Samar er blevet rigtig glade for hinanden.
De er ude fra morgen til aften, og det er nyt i Samar´s verden. De har jo mulighed for at gå ind og ud af stalden som de har lyst til, og hun plejede kun at ville være ude i et par timer, men nu nyder hun virkelig at være på fold, så det er super dejligt at se:)
Det eneste vi stadig arbejder lidt med er når han skal ordnes, det er han ikke så meget for, han virker stadig lidt skeptisk over for os, men hans fortid taget i betragtning er det vel ikke så mærkeligt, mon ikke det kommer hen af vejen som han lære os at kende…
Ellers tror jeg ikke jeg har så meget mere at berette, de næste billeder kommer efter uge 15 så du kan se hvad der er sket i stalden og på folden…
Jo der er lige en ting, han har en sjov vane med at skrabe alt sin halm ned i den ene ende af boksen så om morgenen er der slet ikke noget i den ene ende, så ligger han og putter i en kæmpe bunke i den anden ende… Det er hverken fordi han mangler eller fryser, det er vidst bare en ide han har fået sig…
Så var det vidst det..:)
Venlig hilsen Christina

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.