Den 18/12-2012

Fra Lulles “nye” mor Sisse:

Jeg havde egentligt ikke planlagt at skulle have flere heste, men Heidi (Heidis rideudstyr) mente at hun lige kendte til en hest jeg var nød til at kigge på. Så vi smuttede en tur til Sortsø og mødte Lulle (og Anja). Jeg fik en prøvetur og havde ikke redet ret mange meter, før jeg var klar over, at vi passer som hånd i handske !!! Lulle er blid som et lam og utroligt lydhør over for den mindste bevægelse på både ben og tøjle.
 Tilbage i stalden fortalte Anja at det var 6 mdr. siden at Lulle var blevet redet sidst – og så var jeg HELT sikker på at Lulle bare skulle bo hos mig.

Lulle flyttede ind og faldt fint ind i den eksisterende flok, som bestod af Hercules ( en Frederiksborger,som dødede i sommers 28 år gammel, hvoraf de 27 år var sammen med mig ),Søsser (en fjollebolle/ismuleblanding på 25 år. Hende har jeg haft i 10 år), Trøja ( blandingshest på ca. 17 år, som jeg fik for at hente hende), Frida-Fræk, min datters pony og Sokrates ( æsel – superdrillepind )

 

Lulle bliver brugt som skovturshest. Hun er 100%
pålidelig både i trafikken og i skoven, sammen med andre fremmede heste eller
alene, der er intet der kan hidse hende op. Jeg besluttede mig ret hurtigt for,
at vi måtte prøve kræfter med 15 km i Hippoaden. Det var en fantastisk oplevelse !! Jeg forbløffes igen og igen over Lulle er så nervefast. Mærkelige flag, hysteriske heste, galoperende heste, hunde, barnevogne, paraplyer……you name it -Lulle er kold. Vi nåede i mål – godt nok 20 min efter, men trunte-equipagen havde en dejlig tur 🙂

 

Lulle havde, da jeg fik hende, et par sacroider over det ene øje. De begyndte at vokse på et tidspunkt og jeg kontaktede Anne (tidligere dyrlæge i Nysted), som fortalte mig at  behandlingsmulighederne ikke var mange, men Anja var begyndt på en kur med æbleeddike og noget naturmedeicin der hedder equimum ( fra Heidis), så langsomt forsvandt  de og er nu helt væk
🙂
Lulle er bare en ener og jeg er den heldigste i
verden 🙂
Julehilsner fra
Sisse & Lulle

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.