Den 31/1-2012

Talulah er hjemme igen og jeg er sikker på, at hun straks kunne kende det hele og de andre – det virkede helt sikkert sådan.

Da Hanne, Lulles adoptivmor desværre skal skilles, har hun ikke længere mulighed for at have Lulle og derfor er hun nu hjemme hos os igen. Det er et dejligt gensyn, men vi håber selvfølgelig også at hun snart kan få et permanent familie.

Hun er ligeså smuk, rolig og dejlig som altid – men jeg blev dog noget overrasket over, hvor hvid hun er blevet. Der er ikke meget tilbage af de store brune pintopletter, tilgengæld er hale og man stadig med sort og det ser super flot ud.

Hun har desværre fået en vorte lignende ting over det ene øje og Hanne meddeler at den er kommet indenfor de sidste 3 mdr. Jeg skal have vores dyrelæge Anne ud og kigge på den i næste uge, den virker uskadelig, men er selvfølgelig ikke så køn – nu må vi se.

Lulle er stadig den samme rolige hest og ride og det er ligemeget om man har siddet på hende igår eller sidste mdr. hun gør bare som hun plejer – stille og roligt også har hun jo fået lidt mere rutine i naturen og det er jo ikke en dårlig ting;-)

Kunne du være interesseret i denne skønne og kåret pinto hoppe, så kontakt Anja på tlf. 21 84 41 55 for yderlige info.

Og se helt nye billeder af den næsten hvide skønhed i hendes album.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.