Den 4/6-2010

Spike er kommet på “herre-folden” og nyder det.

Da min nye islænder Soti ikke kunne tåle og gå sammen med hopperne, lavede jeg en drenge fold, hvor Balisto og Soti gik sammen.  Men da Spike hele tiden stod oppe ved dem, tænkte jeg at det ville være dejligt for ham og komme ind til dem og sådan blev det.

Spike ser ud til at nyde det – der er mere ro på og da han var meget langt nede i herakiet på den anden fold virker det også som om han har fået bedre humør og selvtillid, det er skønt. Han tager meget mere kontakt nu og vil rigtig gerne nusses og kæles og er slet ikke nær så sur. Det er super dejligt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.