En glad pony

Den 4/7-2010

Godt humør og en helt anden hest.

Spike har nu gået sammen med drengene i en måneds tid og det går bare så fint. Han er den første til at komme løbende når han ser mig – glad og blid  – alt i alt en helt anden hest.

Så den anden dag besluttede jeg mig for at prøve og tage ham væk fra de andre – noget som har virket stressende og skræmmende på ham tidligere – men som er nødvendigt, at han kan.

Så jeg startede med at tage ham på ridebanen – gik super – så stod jeg derude og striglede ham, mens han bare stod helt stille og nød det.

Kunne røre ham overalt, gå rundt om ham osv – mens han stod helt stille. Gå gik vi rundt, øvede at flytte sig for tryk osv. Og selvom det var nyt for ham, var han meget opmærksom og arbejdsvillig.

Så tænkte jeg, at vi kunne slutte af med at gå en tur om på gårdspladsen (derfra kan han slet ikke se de andre). Det gik også super fint – han prustede lidt men holdt hele tiden koncentrationen på mig. Han er bare en skøn skøn lille hest.

Men dagen efter da jeg ville tage ham på banen igen, var han stok-halt på det ene forben. Lignede en hovbyld. Fik ringet til dyrlægen og også her var han bare eksemplarisk – Heidi (dyrlæge) kunne ikke kende ham. Han gik helt selv med ind i stalden, stod fint på staldgangen mens Heidi undersøgte ham og gik ligeså fint med helt ud på vejen og løb frem og tilbage – jeg var meget glad og stolt. Men desværre var det ikke en hovbyld eller knusning som først troet. Heidi mener han har lavet en overanstrengelse nede i mosen, så nu er han på smertestillende og jeg skal igang med at massere ham.

Men trods dumme forben kommer han stadig hen med ørene fremme og skal nusse, såsnart han ser mig:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.