En væmmelig oplevelse

Den 28/12-2010

Puha sikke en gyser…..

I dagene før jul blev jeg ringet op af Hanne, som ejer Talulah nu. Talulah havde været syg flere dage med kraftig kolik og besøg af dyrlægen gentagne gange med olie og smertestillende (og i sne-kaos), uden at det tilsyneladende så ud til at hjælpe – hver gang smertestillende tog af, blev hun meget dårlig igen.

Hanne og Thomas var meget kede af det og det var naturligvis meget hårdt og se hende have så ondt. De var tæt på at give op. Jeg blev også meget ked af det, men kunne godt forstå dem. Heldigvis kom dyrlægen natten mellem den 23. og 24 december og sagde at det havde rykket sig og de skulle vente med at gøre noget drastisk…..og juleaftensdag om morgenen var hun igen frisk og havde gødet flere gange…..hurra…sikke en dejlig julegave og en kæmpe forskrækkelse, hun gav os alle sammen.

Hun har det godt nu og bliver kysset og krammet i stor stil -både af mennesker og hendes “kæreste” Troja.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.