Julehilsen 2014

Julehilsen fra Lulle:-)

Hej Anja her i “Lille Stalden” har vi fået en opstalder, så nu får Lulle og jeg motioneret noget mere, end vi plejer vi rider mest ture, men har mulighed for at låne et ridehus og så er det Agnes ( 10 år ) der rider på Lulle og det går jo som alt andet med Lulle, helt fantastisk.

Jeg har en mistanke om lulle er en flodhest i forklædning, for hun går ikke af vejen for at rulle i en mudderpøl hun er højt elsket herhjemme og hun er bare den bedste glædelig jul fra Talulah og resten af slænget.

Husk at se billeder i galleriet.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.