En sidste hilsen fra lille Spike

Den 28/11-2014

Kære alle sammen,

Lille Spike er desværre blevet aflivet her i efteråret. Han fik problemer med sit ben igen og da hans gamle veninde og foldkammerat var blevet så gammel, at hun skulle aflives – blev det i fælles beslutning bestemt, at Spike også skulle have fred.

Spike var en hest, der ikke var nem og omplacere – han var utrolig længe om, at falde til, hvilket stressede ham rigtig meget. At han så oveni havde problemer med haltheder der kom og gik gjorde, at jeg vurderede, at han ikke skulle udsættes for endnu en flytning væk fra sine kendte omgivelser og igang med med en masse redegørende undersøgelser pga benet.

Så sammen med sin veninde igennem de sidste 4 år fik han fred på sin egen fold i rolige omgivelser og uden stress.

Spike fik det godt og nød livet selvom han var længe om at åbne op og tage imod og han er een af de heste, som har lært mig rigtig meget og vil blive husket af alle som har sin gang her på hestenshaab. Han var helt unik og en kæmpe sjæl i en lille krop.

RIP lille dreng.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.