Talulah ankommer

Den 19/6-2008

Den 16.6.2008 begiver jeg og min chaffør Jesper os mod Ballerup med traileren.

Vi ankommer og Helle tager imod os. Jeg får hilst på den dejlige Talulah og Helle og jeg ordner de praktiske ting. Det er hårdt for Helle og sige farvel (selvfølgelig). Helle tager Talulah hen til traileren, hvor hun lige står og snuser lidt til den, før hun lige op – alt meget stille og roligt.

Vi begiver os mod falster og Talulah står bomstille og spiser sit hø hele vejen, det er ikke til at mærke, at man har hest med i traileren. Dygtige pige:-)

Vi kommer hjem og hun er hverken svedt eller noget og hun kommer i en boks og får lidt vand og mad, mens vi lige overvejer, hvordan det er bedst og presentere hende for flokken, som jo allerede er meget nysgerrige og står og venter.

Vi bliver faktisk enige om, at da vi jo har over 2 hektar, som de går på og en meget harmonisk flok. så er det bedst og lukke hende sammen med dem alle på en gang. På den måde skal hun heller ikke sætte sig igennem 7 gange, men kun een.

Så ud det går. Og Talulah starter bare med at løbe ned på den store mosefold med hele banden efter sig. De fleste vender dog hurtigt om, da de finder ud af, at hun er en bestemt dame. Caramba (flokkens leder), bliver godkendt og vores lille chef på stedet shetteren Julle er også hende og tage rigtig fint imod hende. Så inden der er gået 10 minutter går Caramba, Julle, Talulah og gamle cirkeline side om side og græsser. Alle de andre står oppe ved huset og ser lidt bøvede ud…smil.

Efter et døgns tid ser det dog ud til at Talulah har skiftet Caramba ud med Phoenix, men de små shetter følger hende stadig trofast.

Hun er så sød og rolig og har på ingen måder “ungdoms-nykker”, virkelig en perle. At hun så er så smuk oveni er jo kun et plus.

Igår var de alle inde og få vitaminer mm. Og Talulah fik lige en tur med striglen, hvor hun hele tiden skal vise mig, at hun kan lave spanske skridt.

Glæder mig meget til at komme igang med hende.

Følg endelig med her på siden.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.