Tanker inden flytningen

Den 10/2-2011

Så er der kun et par dage til at Spike flytter….og det er en underlig fornemmelse.

Jeg er sikker på, at han får det super godt hos Ingrid og familie og kommer til at nyde livet sammen med Samar. Men det er altid en underlig fornemmelse, når en hest skal flytte, de bliver jo en del af os og stedet her. Og Spike har jo været her i over 1 år, og specielt fordi både han og Cisca var så fysisk afkræftet og mentalt kede og trætte af mennesker, har deres fremgang og deres stigende glæde ved os betydet en ekstra tilknytning til mig. Jeg kan stadig undres over deres utrolige forvandling. Når Spike nu står og lægger hovedet ind til mig for at blive nusset, kan det være svært og forstå, at han var så sur og bed ud efter een, hver gang man gik forbi hans boks.

Synes jo ikke at jeg har gjort noget specielt, men noget må have virket siden de begge er så trygge og glade for mennesker nu og det glæder jeg mig usigeligt over.

Jeg kommer til at savne lille Spike drengen, men ved, at han får det godt og lover at holde jer opdateret på, hvordan han har det i hans nye hjem. Og skal selvfølgelig nok også skrive på søndag, når han er hentet.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.