Den 10/3-2011

Onkel stress Bob,

Vi har fået to nye opstaldere i stalden, Falcon og Bellis, og det er bestemt ikke noget der huer Bob. Han så helst især Falcon hen en sted hvor peberet gror.

Så vi får set en helt ny side af Bob, som i virkligheden er lidt synd for ham, for der er ingen andre der tager sig af alt hans hårde arbejde for at virke sej, sur og farlig. Han får brugt en masse energi på at løbe rundt og jagte Bellis, sparke og bide efter Falcon og jeg er lidt bange for, at han vil tabe lidt af det huld, han endelig havde fået.

For han er faktisk blevet rigtig fin og se på og jeg tænker, at det snart er tid til at vi får rytter på ham og ser, hvad han siger til det. De sidste par dage i det gode vejr har han haft “frakken” af og det har han virkelig nydt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.