Den 14/4-2013

Kan godt være, at Tarzan var sky og “bange” for mennesker, da han kom her – men jeg skal love for, at det har forandret sig efter en masse hyggestunder med Tina, Kim og jeg selv i løsdriften – han er helt fremme i skoene nu og skal helst bide i alt, hvad han kan komme i nærheden af, hvis han får chancen:-)

Men han er simpelthen ikke til at stå for – nu mangler vi kun lige den sidste træning i at få løftet ben, så hovene kan blive beskæret i en fart uden at det bliver for traumatisk for ham, for de trænger godt nok -men som vores dygtige smed Kasper sagde, så skal det være en god oplevelse for ham nu, så det også bliver det resten af hans liv.

Men jeg er begyndt og lede efter nyt hjem til alle 4  – de er klar nu og har brug for et sted og nogle mennesker, der bare kun er der for dem:-)

Se den lille film , hvor Tarzan og Rima giver den gas – de har ihvertilfælde fået energien igen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.