Den 16/8-2014

Kenja er jo kommet tilbage, da hendes nye ejer og hende ikke var det rigtige match. Men heldigvis for vores kontrakt, så er Kenja jo sikret og er vel hjemme på Hestenshaab igen. Her er Ida gået i gang med at træne hende, så vi kan vurdere hendes sind og gøre hende klar til sit “endelige hjem” i nærmeste fremtid. Selve træningen går så godt – se billeder i galleri. Og her er hvad Ida skrev efter sidste træning af hende og Trixie. Begge piger har været så dygtige idag 🙂 begge har haft sadel på (lånte din sadel) og har travet på den begge i sadel 🙂 Kenya trav og letridning 😉 tænker måske at påbegynde kapsun eller sidepull næste gang – tager en ting af gangen 😉 idag var det sadlen 🙂 og begge stod stille da jeg kravlede op 😉 bare en lille opdatering 😉 knus

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.