Den 16/8-2014

Ida er begyndt og træne Trixie, så vi kan gøre hende mere klar til kommende hjem og det går bare så godt. Trixie er en hurtig tænker og der skal ske noget i rask tempo, ellers keder hun sig. Men hun er super kvik og her er hvad Ida skrev efter sidste træning:

Begge piger har været så dygtige idag 🙂 begge har haft sadel på (lånte din sadel) og har travet på den begge i sadel 🙂 Kenya trav og letridning 😉 tænker måske at påbegynde kapsun eller sidepull næste gang – tager en ting af gangen 😉 idag var det sadlen 🙂 og begge stod stille da jef kravlede op 😉 bare en lille opdatering 😉 knus

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.